• Welkom bij Audiofreaksforum, Audio, Hifi, Luidsprekers, Buizen. Graag inloggen of registreren.
 

Tjongejongejonge....

Gestart door A. Buys, 25 februari 2009, 00:39:36

Vorige topic - Volgende topic

Nicolas

Ze mogen vast niet bij naam genoemd worden, maar als een negental kuststeden wereldwijd eens even normaal zouden doen wat betreft afvalverwerking, is het probleem van plastic in zee meteen gedecimeerd. En het kan helemazl opgelost zijn als men overal wat bewusyer is over hoe met plastic afval om te gaan. Te beginnen met niet meer dan nodig aan te maken, natuurlijk.
Gelieve anderhalve meter afstand te houden tussen uw en mijn bericht.

Boer Bruut

Citaat van: Tom! op  6 augustus 2022, 21:40:42Dat werkt voor vrijwel alles, heb ik gemerkt.

Journaal :  10.000 vacatures in de klantencontactcentra.  ^-^
Beëdigd  influencer
Als beste getest.  🐷

Sytse Fliege

Volgens mij kom je daarin pas echt tot je recht als je psychologie studeert of dat van je werkgever er naast mag oppakken.

Geïnitieerde - Forumgek (niet per definitie tegelijkertijd)

belegjeboterham

Citaat van: Boer Bruut op 10 augustus 2022, 14:08:54
Citaat van: Tom! op  6 augustus 2022, 21:40:42Dat werkt voor vrijwel alles, heb ik gemerkt.

Journaal :  10.000 vacatures in de klantencontactcentra.  ^-^
Tja klantencontact.....even gekeken hoe je met Ziggo contact zou moeten krijgen via de mail maar dat wordt moeilijk, ze hebben alleen auto-antwoord op vragen die ze zelf op hun website hebben gezet.

Helaas was mijn probleempje ook een beetje lastig, wegens dat mijn eega alles erop heeft ingericht dat alle mail op de computer staat incl adresboeken enzo, en ikzelf een mailclient die je niet om de paar jaar veranderen moet ook wel makkelijk vind, draai ik hier nog steeds windows 7 met "windows live" mail.

Tja, en "ooit" werkt dat niet meer, "ooit" was dus gisteren, toen ik ineens geen mails meer kon versturen (maar wel ontvangen).

Gelukkig was ik kennelijk niet de enige en blijkt er op het internet iets te staan over "TLS" register sleutels die je er met de register-editor misschien bij moet zetten omdat oudere protocollen soms niet meer geaccepteerd worden door mailservers, dit geprobeerd en warempel het werkt weer....

Gemakshalve ga ik er van uit, dat ik er met een klantencontactcentrummedewerker niet was uitgekomen...Sytse Fliege

Over contact gesproken, met PayPal lukte dat uiteindelijk pas via de deurwaarder.

Je kan ze bellen of ze bellen jou, maar dan kan je geen besproken zaken vastleggen (tenzij opnemen, maar dat gaat me te ver). Dus e-mail. Dat kennen ze niet. Wel webforms. Maar daar kwam geen enkele sjoege op.

Tsja, ze wilden van mij geld en dat kregen ze niet, dus uiteindelijk een deurwaarder aan mijn broek. Via de mail. Gelijk gereageerd: "Oh, ik ben ZO blij dat ik eindelijk eens contact krijg met iemand over dit verhaal!".

Van de deurwaarder een e-mailadres gekregen en toen had ik eindelijk contact.

De deurwaarder bleef me wel bedreigen dat ik moest betalen, maar dat heb ik afgewimpeld door te zeggen dat de fout niet bij mij lag en dat ze dat met hun opdrachtgever moesten regelen.

Na een paar loze bedreigingen zonder inhoudelijke verandering gaven ze het blijkbaar op, nooit meer iets van gehoord.

 ;D

Geïnitieerde - Forumgek (niet per definitie tegelijkertijd)

MYRYAD

"volgens mij kom je daarin pas echt tot je recht als je psychologie studeert of dat van je werkgever er naast mag oppakken"

Onze dochter heeft tijdens hasr studie psychologie op een call center gewerkt.  Leerzame tijd vond ze ervaring.  Ook omdat ze al vrij snel nieuwe mensen mocht inwerken en coachen. Tijdens studie arbeids psychologie best interressant hoe en waarom mensen dit werk wel/niet volhouden of leuk vinden
Zelf had ze gemerkt dat eerlijk zijn een factor van belang was. Dus ook zeggen:"sorry, maar uw boosheid, onbegrip, is niet constructief". Maar ook:"ja u heeft gelijk, maar helaas heeft u daar mu niets aan". Ze vertelde dat mensen daarna vaak of begripvol of nog bozer reageerden.
Tijdens haar studie vond ze dit leuk, daarna niet meer ;D

Tom!

Je wordt snel handig in mensen volkomen over de zeik krijgen, vooral als ze dingen willen die niet kunnen. En als ze dan ophangen en opnieuw bellen, zijn ze meestal gekalmeerd.

Ziggo klantenservice: dan krijg je een van mijn ex-collega's die voor minimumloon scriptjes afratelen, nul kennis van zaken.
Geluid is een van de meest overschatte eigenschappen van muziek.
--- E. Schönberger

Celica TA40

Citaat van: Tom! op 10 augustus 2022, 18:50:36Je wordt snel handig in mensen volkomen over de zeik krijgen, vooral als ze dingen willen die niet kunnen. En als ze dan ophangen en opnieuw bellen, zijn ze meestal gekalmeerd.

Ziggo klantenservice: dan krijg je een van mijn ex-collega's die voor minimumloon scriptjes afratelen, nul kennis van zaken.

Dat was al zo toen het nog @home heette en beter is de klantenservice er niet op geworden.
Ik ga nu geen ervaringen neerschrijven, want dan zijn we uren verder... De telefonische service van de TD (als je daar al in contact wist te komen) was nauwelijks beter.
Akai: GX-635D, GX-620, GX-630DB, GX-210D/Yamaha A-S301, CDX-993/Rotel T11/Technics SL-P555, RS-T80R/Pioneer PL-12D, PD-S06/Denon DA-500/Sony PS-434, HA-50/NAD PP-2/Sennheiser HD545 Reference/Impulse 34/Bekabeling: AudioBS en Ixos

Boer Bruut

Vuilnisbelt Buenos Aires stoot volgens onderzoek 28 ton methaan per uur uit. Dat staat  gelijk aan de uitstoot van anderhalf miljoen auto's. :o


https://www.duurzaam-ondernemen.nl/nederlandse-instituten-vinden-met-methaansatellieten-vuilnisbelten-met-klimaatimpact-van-honderdduizenden-autos/
Beëdigd  influencer
Als beste getest.  🐷

Tom!

Ja, goed dat ik niet meer met het vliegtuig op vakantie ga.
Geluid is een van de meest overschatte eigenschappen van muziek.
--- E. Schönberger

kurt

Gisteren een nieuwe fornuis voedingskabel aangelegd, de oude bleek in kortsluiting te liggen ondergronds. Aanvankelijk ging ik ervan uit dat het fornuis defect was, daar het 55 jaar oud bleek.
Het ging om een zeer goed onderhouden Scholtes combi toestel, waar ik  geen defecten in vond, dus koppelde ik het af en ja hoor de zekeringen ploften er weer uit...
De frigo moest voor de nieuwe kabel uit de nis getrokken worden, een zo mogelijk nog oudere met 60 jaar trouwe staat van dienst. Frigidaire, nog nooit van gehoord. Ook in perfecte staat!
Van duurzaamheid gesproken. Uiteraard zaten daar nog geen leeftijdsbeperkende elektronische onderdelen in.

Tom!

Die Frigidaire zuipt alleen wel erg veel dure stroom.
Geluid is een van de meest overschatte eigenschappen van muziek.
--- E. Schönberger

kurt

Ja nogal veel binnenruimte met die dunne wanden van toen.

kurt

Misschien wordt er soms te weinig de vraag gesteld hoeveel energie er vooraf in de huidige extra's gekropen is tijdens het fabrikaat.
Bvb. bij woning isolatie van boven de 10cm in een spouwmuur. Een kromme zaak.

Boer Bruut

Beëdigd  influencer
Als beste getest.  🐷