Show hier je laatste stereo-aanwinst!

Gestart door johnhifi, 4 december 2010, 17:03:14

Vorige topic - Volgende topic

Opa S.

Tsja, in theorie zou 't wat prijs betreft een originele kunnen zijn; https://www.ti.com/store/ti/en/p/product/?p=TPA3116D2DAD&HQS=corp-tistore-null-storeinv-invf-store-octopart-wwe#

In de praktijk...

Kweenie. Tenzij ze van dezelfde lopende band afrollen als waar de originele TI modellen ook gemaakt worden, maar of TI daar dan blij mee zou zijn...

My 2 cents...

Proper stupidity is fascinating.

Ricky Gervais


Regenpak

Als jij 10k of meer van die chippies inslaat kan je echt wel een prettige prijs uitonderhandelen. Maar een compleet printje voor vier pleuro's... Kweetooknie... Aan de andere kant, ding zal het best doen en voor dat geld kan je je er geen buil aan vallen.

Tjerk
It's been Monday all week long!

Jansen!

Citaat van: Regenpak op 30 september 2019, 16:32:36Aan de andere kant, ding zal het best doen en voor dat geld kan je je er geen buil aan vallen.

Tjerk

Precies, er komt over de Tannoys een verbazingwekkend aangenaam geluid uit en daar gaat het om.
In een kroeg of concertzaal klinkt het ook niet altijd even geweldig.

ArjanR1

12 oktober 2019, 19:24:03 #14328 Laatste wijziging: 12 oktober 2019, 19:34:26 door ArjanR1
Het is nog geen aanwinst, staat op proef. Een NAT Symbiosis Se, een hybride met 100 watt klasse A.

Nog zwaarder dan de Audio Analogue, en dit ding wordt zo heet dat je je handen er niet op kunt houden. Oja, is bizar lelijk maar wat een sound!


https://ibb.co/QChy15z

https://ibb.co/4WVYPXn

https://ibb.co/rZZzkP9

Dynaudio - Luxman - Audio Analogue - Oppo

ArjanR1

Lekker dan, de foto´s doen het niet :(
Dynaudio - Luxman - Audio Analogue - Oppo

jpio

Wél en zijn erg mooi.. dat wat er op staat dus.
Pioneer 20 serie, Onkyo-D 7955, HK cdspeler, Nakamichi deck, Philips 104 cdspeler, Planars 1.5 QR, 2x Rel T2, Alesys monitor.

groovy.

Lenco 88 Ortofon rmg 212.  Lenco L70 widebody.  Luxman l507s.  Luxman t-550v.  Yamaha M2.  Yamaha c4. Elipson 1404.  Cabasse Prao.  Harman Kardon 6550.  Composed dv1 dt.  Emt 938.   AH Durop Phonostage.    

In to each life some rain must fall.

minplus

X2
De opbouw doet me aan een industriegebied in China denken.
Klasse A, gezien de hitte?
If nothing goes right, go left<br />If nothing's left, go right

ArjanR1

Ja, het is 100 watt klasse A, niet zo kinderachtig iig :D
Dynaudio - Luxman - Audio Analogue - Oppo

muziekfreak

Nu heb ik een giga collective aan speakers in mijn bezit, echter ik trok weer-eens een oude van stal de Magnepan MG2, helaas van het stil zitten had het wat schade ondervonden. Delaminatie van de midden en laag mylar sectie, echter telefoontje naar magnepan gemaakt. Een rebuild kitje werd voor 50USD aan huis bezorgt, ik heb ook maar meteen de tweeters ge-rewired (Wat een klus!!) maar dik en dubbel waard.

Ik vergat hoe goed deze giganten eigenlijk wel niet waren, lusten wel een paar watjes. Geen probleem, na paar maanden kreeg ik de kans op de befaamde Magnepan Tympani Ib op de kop tetikken, echter deze zijn door magnepan zelf onderhanden genomen een jaar of twee terug. Mooie zwarte sokken, nieuwe schanieren en alle panelen volledig herbouwt..

Ik heb ook paar fotos toegevoegd herbouw van de MG2, ging goed kost gewoon giga veel tijd! Met dank aan magnepan die nog altijd onderdelen verzorgen voor de oudere maggies! TOP, geen vieze witte sokken meer, mooi zwart en dunner.
TRi-amp met 350w rms 4ohm per paneel en lust het graag...
Deze jongen is niet voor iedereen, neemt veel ruimte in en ook tijd mbt opstelling. Is het waard? Jazeker! Maar leuk om toch even tedelen je ziet ze niet veel hier op deze site.jpio

Pioneer 20 serie, Onkyo-D 7955, HK cdspeler, Nakamichi deck, Philips 104 cdspeler, Planars 1.5 QR, 2x Rel T2, Alesys monitor.

Rubble

Zeer gave speakers!

Ik denk nog wel eens terug aan het setje SMG C wat ik heb gehad. Heel mooi geluid.
"We sleep in separate rooms, we have dinner apart, we take separate vacations - we're doing everything we can to keep our marriage together."

Rodney Dangerfield

muziekfreak

Citaat van: Rubble op 27 oktober 2019, 07:42:03Zeer gave speakers!

Ik denk nog wel eens terug aan het setje SMG C wat ik heb gehad. Heel mooi geluid.

Jup! Ik heb de SMG,MMG,MG1 gehad in het verleden, sub erbij en je hebt echt een mooi systeem. De tympani, is niet makkelijk qua opstelling. En lust watjes, mijn heb ik TRI-amped, elk paneel heeft 350w rmsv(1050watt nominal per kant) tot beschikking. En dat werkt bijzonder goed, dikke 50kg wegende amp aan deze panelen houd ze netjes en strak.

De MG2, ik heb gisteren de andere speaker gedaan dus die zijn weer als nieuw, blijft een van mijn meest favorieten magnepans. Giga groot (wat voor het laag een must is met deze speakers)

En mijn vrouw vind het geweldig dus dat is ook een win LOL!

karma

Voor de zolderset zocht ik naar verbetering van het phonogedeelte. Ik zag een Joenit the phonoamp voorbij komen die ik nog ken uit mijn Rega tijd rond het jaar 2000. Ik bezat toen zelf een Rega Eos phonotrap maar heb de Joenit destijds ook vaker beluisterd. Voor uiteindelijk 150 euro nu tot aanschaf van de Joenit overgegaan en die speelt momenteel de sterren van de hemel. De draaitafel op zolder komt nu weer mee met de Rotel RCD 991 cd speler. Mooi dat digitaal gewoon naast analoog kan bestaan ieder met zijn eigen goede eigenschappen.

Raymond1

7 november 2019, 20:29:01 #14339 Laatste wijziging: 7 november 2019, 20:32:54 door Raymond1
Andere luidsprekersnoertjes: Audioquest Oak.Waarom staat die foto nou weer ondersteboven?