FM binnenantenne kopen voor tuner

Gestart door Nicolas, 1 april 2020, 08:44:38

Vorige topic - Volgende topic

Frits

Mooie spullen van Scott, Technics, Denon, Sony, Elac, Hepta, Kenwood en Rel.

buiske2007

Citaat van: buiske2007 op  5 april 2020, 22:03:07Wij hebben hier nog steeds Ziggo FM kabel! Ik ben er super tevreden mee. Zal wel niet lang meer duren vermoed ik.
De Ziggo FM kabel wordt er 29 April dit jaar uitgetrokken kreeg ik deze week bericht van Ziggo. Jammer maar hier genoeg suggesties voor een goede FM antenne. Heb inmiddels al een coax kabel door de muur naar de vliering en daarop een kleine FM antenne aangesloten. Kan er nog behoorlijk wat zenders nagenoeg ruisvrij op ontvangen. Kan 2 FM antennes aansluiten op mijn Sony SA5ES tuner. Kan ik mooi even vergelijken. Nog even genieten van de Ziggo FM kabel. Jammer dat er weer wat moois weg is straks.

Heintje

Ach, er zijn in de overvloed van "digitale zenders" zát zenders die leuke muziek uitzenden in uitstekende kwaliteit. Keuze zat.

buiske2007

Dat weet ik natuurlijk ook wel, maar ik heb een zeer goed klinkende en mooie  Sony sa5Es tuner bij mijn stereoset. Die is niet te vervangen door digitale zenders via pc, tv of wat ook maar.
Citaat van: Heintje op 24 maart 2021, 21:48:02Ach, er zijn in de overvloed van "digitale zenders" zát zenders die leuke muziek uitzenden in uitstekende kwaliteit. Keuze zat.

MYRYAD

Ja, dat geldt voor mij ook met de Myryad tuner. Gewoon een mooi "ouderwets" ding zonder DAB, streaming, etc.