• Welkom bij Audiofreaksforum, Audio, Hifi, Luidsprekers, Buizen. Graag inloggen of registreren.
 

Sony FH-5 Boombox

Gestart door krisdepay, 4 augustus 2022, 08:28:46

Vorige topic - Volgende topic

krisdepay

Dag allemaal,

De laatste tijd een beetje aan het rommelen gegaan met oudere audio apparatuur, en om die reden een Sony FH-5 Boombox op de kop getikt. Echter wil het cassette band deurtje niet sluiten, iemand die hier ervaring mee heeft?

Wat extra uitleg van wat ik al geprobeerd heb ; het lijkt dat de rechter pin die in het bandje moet schuiven geblokkeerd wordt door het rolletje, echter zie ik op foto's van dit model dat het rolletje tegen het pinnetje aangeduwd wordt, dus leek mij dit normaal.

Maar goed, zie foto voor het model.https://www.ebay.com/itm/115381293152?hash=item1add42d060%3Ag%3AmqgAAOSwGghifSYx&nma=true&si=VTQ4OeRxKLM%252BIuIJPRQRdflpp%252Bk%253D&orig_cvip=true&nordt=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

Alvast dank!

Groet Kris de pay

Regenpak

Geen ervaring hiermee maar in het service manual staan duidelijke geƫxplodeerde aanzichten. Niet sluitend deurtje is meestal iets simpels. Of een afgebroken nokje. Pinch roller mag in ieder geval niet tegen de capstan aanzitten. Als dat wel zo is staat-ie in play mode en dat kan helemaal niet als-ie uitstaat. Ros eens op <STOP>.

Tjerk
It's been Monday all week long!