• Welkom bij Audiofreaksforum, Audio, Hifi, Luidsprekers, Buizen. Graag inloggen of registreren.
 

Het bijzondere Ediscreation binnenkort ook in Nederland leverbaar :)

Gestart door MichielB, 21 juni 2023, 14:41:56

Vorige topic - Volgende topic

MichielB

Binnenkort zal het bijzondere merk Ediscreation ook in de Benelux en Duitsland leverbaar zijn.

Ediscreation is in 2014 opgericht door Edison Wong, een elektrotechnisch ingenieur die al zijn aandacht wijdt aan het maken van bijzonder mooie audioproducten.

Wong heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronische schakelingen en 3D-mechanische structuren. Wong heeft als productingenieur voor veel multinationale en lokale productiebedrijven gewerkt.

Zijn kennis en passie zet hij nu in om onder eigen vlag op kleine schaal mooie en kwalitatief hoogwaardige audiocomponenten te ontwikkelen en produceren. Alle producten van Ediscreation worden handmatig en voor 100% met passie vervaardigd in Hong Kong.

De Ediscreation audiocomponenten zijn al hoogwaardig wat betreft opbouw maar als optie kan er voor de meeste componenten nog gekozen worden voor een Bybee Quantum Purifier versie en of een Extreme versie. De "noise floor" wordt nog verder verlaagd wat zorgt voor een zwartere achtergrond en verbeterde weergaven op alle vlakken.

Als eerste zullen de voedingen, Silent OCXO switch en Fiberbox II beschikbaar komen.

Ook zijn/komen er speciale adapter kits beschikbaar om de lineaire voedingen te gebruiken met streamers als x-odos (al leverbaar), Lumïn, Auralic en meer. De eerste Lumïn kitjes worden met een paar weken verwacht.

Een Mono&Stereo review: https://www.monoandstereo.com/2023/02/ediscreation-firebird-lps-silent-switch.html
Zie de website van Ediscreation:  https://ediscreation.com/products/
Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@yn-audio.nl